Pentu meiltä?

 

Meihin voi ottaa yhteyttä pentu asioissa, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Pennun hankintaa tulee harkita, koska kissa on pitkäikäinen lemmikki.Jos olet kiinnostunut tietystä kuviosta tai väristä ota yhteyttä hyvissä ajoin niin voimme katsoa sinulle sopivan pentueen. Pentueita tulee harvoin, joten olethan yhteydessä ajoissa.

Pennut myydään eritasoisina:

  • lemmikki, luovutetaan varhaiskastroituna/varhaissterilisoituna, kissalla on sertin eväävä virhe kuviossa tai rakenteessa. Sen kanssa ei suositella näyttelyitä.
  • näyttelykastraatti, luovutetaan varhaiskastroituna/varhaissterilisoituna se täyttää CAPS sertiin vaadittavan pistemäärän 97p ja kasvattaja arvioi sen myös olevan paneelitasoinen.
  • näyttely-siitos (kissa soveltuu näyttelyihin sekä kasvatukseen)

Kasvatustasoiset kissat myydään ainoastaan kasvattajille, joilla on rekisteröity kasvattajanimi. Lemmikkipennut eivät käy näyttelyihin eikä siitokseen vaan ne luovutetaan valmiiksi kastroituina ja toimenpiteen hinta lisätään kauppasummaan. Meillä on myös ajoittain lemmikkipentuja joilla ei ole ns.sertin eväävää virhettä ja niiden kanssa voi kokeilla myös näyttelyitä. Lemmikkipennut myydään ensisijaisesti lemmikkiä etsiville, jotka ovat myös valmiita tulemaan katsomaan pentuja paikan päälle.En myy pentuja vain sähköpostin perusteella.Tekstiviestikyselyihin en vastaa.

 

KITTEN FROM US?

You can contact us by phone or by e-mail. Breeder kittens are sold only for registered catteries.Pets are neutered before moving and price of operation will be added to its prize.

We have kittens with different qualities

  • pet (no breeding right and is neutered )
  • show-breeder (cat is suitable for breeding and shows)

picture by Hans Andersson

FB_IMG_1515345948990.jpg